Home  > Aluminiumstrips

Aluminium plat

Aluminium plat
<p>Vaste verzendkosten € 15 ex btw. Boven € 250 ex BTW gratis verzending - afhalen altijd gratis</p>

Aluminiumstrips

Wat is een aluminiumstrip?

Een aluminiumstrip, ook wel een aluminium platstaf genoemd, is een dunne rechthoekige plaat van aluminium die wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Aluminiumstrips worden vaak gebruikt in de bouwsector voor het maken van ramen en deuren, maar ze worden ook gebruikt in de transportindustrie voor het maken van auto's en vliegtuigen. In de elektronica-industrie worden aluminium strips gebruikt voor het maken van behuizingen en andere componenten. Een aluminium strip is licht van gewicht, sterk, duurzaam en corrosiebestendig, wat ze populair maakt voor veel verschillende toepassingen. Ze zijn ook gemakkelijk te bewerken en kunnen in verschillende afmetingen en vormen worden geproduceerd om aan specifieke behoeften te voldoen.

Toepassingen van aluminiumstrips

Aluminiumstrips worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen vanwege hun licht gewicht, sterkte, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. In de bouwsector worden aluminium strips gebruikt voor het maken van ramen, deuren, lichtstraten en gevelbekleding. In de transportindustrie zijn aluminiumstrips populair voor het maken van auto's, vliegtuigen en schepen vanwege hun lage dichtheid en goede stijfheid. Ook in de elektronica-industrie worden aluminium strips veel gebruikt voor het maken van behuizingen en andere componenten vanwege hun goede elektrische en thermische geleidbaarheid. Een aluminiumstrip is ook een populaire keuze voor het maken van decoratieve elementen, zoals verlichting, trapleuningen en meubels. Daarnaast worden aluminiumstrips ook gebruikt voor het maken van aluminium kokers, aluminium staven, aluminium buizen en aluminium profielen, zoals aluminium U-profielen en aluminium T-profielen.

Aluminium strip op maat

Metaalcenter.nl is gespecialiseerd in aluminium op maat. Het op maat maken van aluminiumstrips kan worden gedaan door middel van verschillende bewerkingstechnieken. Een veelgebruikte techniek is het zagen of knippen van aluminium platen of stroken om de gewenste afmetingen te krijgen. Dit kan worden gedaan met behulp van een handzaag of een CNC-gestuurde zaagmachine. Vervolgens kunnen de gesneden aluminium platen of stroken worden gevormd tot aluminium strips met behulp van een persmachine of een buigmachine. Metaalcenter.nl is gespecialiseerd in het op maat maken van aluminiumstrips, waarbij de strips geproduceerd kunnen worden volgens specifieke afmetingen en vormen. Dit kan handig zijn als er specifieke eisen zijn voor een project of als er grote hoeveelheden aluminium strips op maat nodig zijn. Het op maat maken van aluminiumstrips kan ook worden gedaan door middel van lassen, snijden, boren, tappen en anodiseren om aan specifieke behoeften te voldoen.

Waarom een aluminiumstrip kopen bij Metaalcenter.nl?

Metaalcenter.nl is een online metaalgroothandel die zich richt op het bedienen van MKB en particulieren. Onze vestiging in Den Hoorn heeft gemiddeld 2.000 ton metaal op voorraad, wat betekent dat we bijna alle bestellingen direct uit voorraad kunnen leveren en op maat kunnen zagen of knippen. Deze groothandel is onderdeel van CM Staal, dat actief is in de staalhandel sinds 1938 en een uitgebreid assortiment heeft opgebouwd. Op werkdagen verzenden we uw bestelling binnen 24 uur (bij ontvangst voor 13:00 uur) naar zowel België als Nederland tegen lage verzendkosten. Bestellingen vanaf €250 (excl. BTW) leveren wij zonder verzendkosten.

Bekijk ook onze aluminium traanplaten en aluminium rondstaf.

Wilt u ons een vraag stellen? Vul het contactformulier in op onze contact pagina.

Bestel aluminiumstrips op maat

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Metaalcenter.nl 9,2 / 10 - 424 Reviews @ Feedbackcompany