Home  > Aluminium kokers

aluminium ronde buis

aluminium ronde buis
Vaste verzendkosten € 15 ex btw. Boven € 250 ex BTW gratis verzending - afhalen altijd gratis

aluminium buisprofiel

aluminium buisprofiel
Vaste verzendkosten € 15 ex btw. Boven € 250 ex BTW gratis verzending - afhalen altijd gratis

Aluminium kokers

Aluminium kokers zijn uiteraard gemaakt van aluminium dat is een bijzonder metaal met een aantal unieke eigenschappen. Aluminium koker is onder andere drie keer zo licht als staal, sterk en in overvloed aanwezig

 

Metaalcenter.nl heeft een grote sortering aluminium kokers en ronde buizen in voorraad. Met name geschikt voor constructie-doeleinden (zonder verdere nabehandeling niet direct geschikt voor mooi zichtwerk, aangezien er best wat krasjes en putjes in het materiaal mogen zitten).

Wij beschikken over diverse zagen die de aluminium kokers en ronde buizen tot 6 meter lang exact op maat kunnen zagen. Via de website kunt u de gewenste afmeting opgegeven. U betaalt niet de reststukken, maar enkel het bestelde. Bij Metaalcenter.nl kunt u aluminium kokers en ronde buizen tot 6 meter bestellen en laten verzenden. Wij werken samen met diverse koeriersdiensten en hebben ook eigen vervoersmiddelen. Ook afhalen is mogelijk bij Metaalcenter.nl.

Aluminium kokers en ronde buis voorbeelden

Er zijn vele voorbeelden van toepassingen van aluminium profielen te noemen

 • frames voor tafels
 • landbouwmachines
 • railsystemen
 • frames voor machines
 • machine-onderdelen
 • constructie-onderdelen

Om uw materialen te bewerken zijn wij u het bezit van diverse zagen en een knipschaar. De materialen worden netjes verpakt verzonden.

Aluminium kokers en ronde buizen kunnen voor extra bescherming of uit esthetisch oogpunt geanodiseerd worden. Dat is echter een bewerking die wij u niet zelf kunnen aanbieden. U kunt dit echter wel zelf bij een anodiseerbedrijf laten verzorgen.

Metaalcenter.nl is een echte groothandel met eigen voorraad. Alles wat op onze website staat, hebben wij ook daadwerkelijk in eigen voorraad liggen. Daardoor kunnen wij razendsnel leveren tegen de scherpste prijzen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor andere aluminium producten, zoals aluminium staven, aluminium platen en aluminium hoekprofielen.

Waarom aluminium kokers

Aluminium wordt vaak vergeleken met staal. Er zijn echter grote verschillen:

 • staal is sterker dan aluminium
 • staal is stijver dan aluminium
 • staal is zwaarder dan aluminium
 • staal roest sneller dan aluminium
 • staal is goedkoper dan aluminium.

Natuurlijk is e.e.a. verder afhankelijk van welke legeringen met elkaar vergeleken worden. Echter, ons assortiment beschikt ook over stalen kokers en RVS kokers

Aluminium kokers verzenden

Aluminium kokers verzenden doen wij binnen 24 uur, wij verpakken onze Aluminium kokers netjes voor u, zodat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Dat doen wij tegen zeer lage verzendkosten en orders boven de € 250 ex BTW verzenden wij gratis voor u, zowel binnen Nederland als naar België.

Aluminium kokers koopt u bij het Metaalcenter.nl de specialist in aluminium kokers

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Wij scoren 4.6 van 5 sterren, berekend uit 316 reviews van klanten.

★★★★★
★★★★★