Home  > RVS Buis

RVS buisprofiel, ongeslepen

RVS buisprofiel, ongeslepen
Vaste verzendkosten zijn €15 excl. BTW. Boven €250 excl. BTW gratis verzending. - Afhalen is altijd gratis.

RVS buisprofiel, geslepen

RVS buisprofiel, geslepen
Vaste verzendkosten zijn €15 excl. BTW. Boven €250 excl. BTW gratis verzending. - Afhalen is altijd gratis.

RVS ronde buis

RVS ronde buis
Vaste verzendkosten zijn €15 excl. BTW. Boven €250 excl. BTW gratis verzending. - Afhalen is altijd gratis.

RVS ronde buis geslepen

RVS ronde buis geslepen
Vaste verzendkosten zijn €15 excl. BTW. Boven €250 excl. BTW gratis verzending. - Afhalen is altijd gratis.

RVS Buis

RVS buis worden bij Metaalcenter.nl in twee uitvoeringen geleverd, namelijk geslepen K320 (ook wel geborsteld genoemd), wat geschikt is voor mooi zichtwerk. De andere uitvoering is ongeslepen (standaard fabrieksafwerking). Op deze variant mogen fabrieksteksten, stempels en dergelijke staan. Deze uitvoering is niet geschikt voor mooi zichtwerk.

Metaalcenter.nl beschikt niet alleen over een assortiment ronde buizen, maar ook vierkante- en rechthoekige buizen en kokers zijn in het assortiment opgenomen. Deze zijn in geslepen K320 en ongeslepen uitvoering uit voorraad leverbaar. 

Op onze website kunt u onze gehele beschikbare voorraad van RVS profielen, buizen, staven en platen zien. U kunt bij Metaalcenter.nl geheel op maat bestellen, er hoeven niet gehele handelslengten te worden afgenomen. Eventuele reststukken worden hierbij niet aan u doorbelast. De standaard handelslengte van een RVS buis is 6 meter. Heeft u liever een buis gemaakt van een ander materiaal? Ons assortiment beschikt ook over stalen buizen. Mocht het materiaal dat u zoekt niet op onze website staan of is onze voorraad ontoereikend, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Wat is RVS?

RVS, ook wel roestvrijstaal genoemd, is een schitterend materiaal. Roestvrijstaal is een legering met als voordelen dat het corrosiebestendig en zeer sterk is. Daarnaast is het in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. RVS wordt in veel verschillende kwaliteiten gemaakt, waarvan de bekendste en meeste gebruikte RVS304 en RVS316 zijn. Het verschil tussen RVS304 en RVS316 zit in de samenstelling van de legering. RVS316 is beter tegen corrosie bestand en dus tegen zeewater, zouten, chloor en dergelijke. In het algemeen kan gezegd worden dat RVS304 geschikt is voor toepassingen binnen en RVS316 voor buiten. Echter, RVS304 wordt ook veel buiten toegepast. Wel dient buitenhuis RVS met enige regelmatig gereinigd te worden. Mocht het RVS toch gaan aanslaan of roesten, dan zijn er altijd middelen op de markt die het materiaal weer kunnen herstellen. Voor meer informatie over RVS in zijn geheel, kijk op de algemene RVS-pagina.

RVS profielen worden daarnaast in allerlei verschillende uitvoeringen gemaakt, zoals:

RVS buis maten

Bij Metaalcenter vindt u een ruim assortiment aan RVS buis maten en uitvoeringen. Zo kan u kiezen voor een ronde RVS buis of een rechthoekig RVS buisprofiel. Beide vormen zijn verkrijgbaar in een geslepen en ongeslepen afwerking. Bovendien kan u kiezen voor RVS buizen die TIG gelast zijn. Al onze verschillende RVS buizen zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaardmaten. De lengtemaat kunnen wij geheel naar wens voor u afstellen.

RVS buis kopen bij Metaalcenter.nl

Voor het kopen van een roestvrijstralen buis bent u bij Metaalcenter.nl aan het juiste adres. Verschillende soorten RVS buis koopt u eenvoudig online. Naast RVS Buizen kunt u bij ons ook terecht voor andere RVS uitvoeringen als een RVS plaat, RVS koker en RVS Staaf. Wij verzenden al onze artikelen binnen 24 uur. Daarnaast verpakken wij onze RVS profielen, buizen, staven en platen netjes voor u in, zodat er tijdens transport geen beschadigingen ontstaan. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, voor zowel particulieren als bedrijven. Verzendkosten zijn bij Metaalcenter laag en bij orders boven de €250,- excl. BTW verzenden wij uw bestelling geheel gratis, zowel binnen Nederland als België.

RVS toepassingen voor buis of kokers: 

  • RVS tafelframes
  • RVS speeltoestellen
  • RVS apparaten
  • RVS barbecues
  • RVS overkapping
  • RVS pergola
  • RVS meubels

 

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Metaalcenter.nl 9,2 / 10 - 424 Reviews @ Feedbackcompany