Home  > RVS Plaat

Array

rvs plaat, geslepen

rvs plaat, geslepen
Vaste verzendkosten € 15 ex btw. Boven € 250 ex BTW gratis verzending - afhalen altijd gratis

rvs plaat, finish 2B

rvs plaat, finish 2B
Vaste verzendkosten € 15 ex btw. Boven € 250 ex BTW gratis verzending - afhalen altijd gratis

RVS Plaat

RVS plaat voor (keuken) achterwanden

Met de geslepen K320 RVS platen van Metaalcenter.nl maakt u zelf de mooiste achterwand in uw keuken. Wij maken uw rvs plaat op de mm nauwkeurig en leveren deze goed verpakt bij u af (de platen zijn standaard voorzien van een tijdelijke beschermfolie, welke u er na montage eenvoudig vanaf haalt).

De platen hebben een slijprichting (de richting van de "groefjes"). Indien u voorkeur heeft of deze groefjes horizontaal of verticaal moeten lopen, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld op de bestelpagina.

Voorbeeld: u heeft een achterwand plaat nodig van 800 x 600 mm. Indien u wilt dat de groefjes over de 800 mm zijde lopen, dan geeft u in het opmerkingenveld aan: slijprichting over de 800 mm zijde.

RVS achterwanden voor uw keuken

Een RVS plaat in de keuken is een goede toevoeging. Het materiaal is robuust en is ook voor het oog een plezier. Welke plaatdikte wordt meestal voor RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) achterwanden gebruikt?

1 mm plaatdikte indien de muur, waarop de plaat bevestigd wordt, goed glad is.
1,5 mm plaatdikte wanneer er iets meer oneffenheid in de muur zit.

U kunt de plaat zelf bevestigen met een geschikte kit of zelf kiezen voor een andere bevestigingsmethode.

RVS plaat op maat

Bij Metaalcenter vindt u een ruim assortiment aan metaalproducten in standaard afmetingen. Echter, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor RVS plaat op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden omtrent RVS platen te vragen.

RVS platen voor constructiedoeleinden, niet voor mooi zichtwerk

Wij hebben ook RVS platen die niet geborsteld (K320 geslepen) zijn. Dit zijn de standaard 2B finish platen. Die hebben een gladde afwerking. Deze platen zijn standaard niet gefolied, waar er op het materiaal al krassen e.d. aanwezig kunnen zijn. Dit is standaard bij dit materiaal en doet geen afbreuk aan de constructieve eigenschappen van de RVS plaat. 

Wat is RVS?

Roestvaststaal, ook wel RVS of roestvrij staal genoemd is een schitterend materiaal. Het is staal in een speciale legering, corrosiebestendig, zeer sterk en in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. RVS wordt in veel verschillende kwaliteiten gemaakt, waarvan de bekendste en meeste gebruikte RVS304 en RVS316 zijn.

RVS wordt in allerlei verschillende uitvoeringen gemaakt, zoals:

  • platen
  • vierkante en rechthoekige kokers /buisprofielen
  • ronde buizen
  • staaf / staven (massief rond of vierkant)
  • platte strippen
  • ronde buizen
  • hoeken

RVS platen verzenden

RVS platen verzenden doen wij binnen 24 uur, wij verpakken onze RVS platen netjes voor u, zodat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Dat doen wij tegen zeer lage verzendkosten en orders boven de € 250 ex BTW verzenden wij gratis voor u, zowel binnen Nederland als naar België.

RVS plaat bestelt u bij de RVS specialist Metaalcenter . NL

Vandaag Staal - Aluminium - RVS of Cortenstaal bestellen morgen in huis

Volg ons op : Pinterest en Facebook of Youtube

Wij scoren 4.6 van 5 sterren, berekend uit 285 reviews van klanten.

★★★★★
★★★★★